SKRIVEHOLD

v. Mathieu Hansen

Torsdage kl. 16.00-17.30 for børn fra 12 år

Bliv en del af Skriveholdet 2024

 

Kan du lide at skrive og finde på historier? Har du lyst til at lære, hvordan du kan gå fra idé til færdig fortælling? På Skriveholdet 2024 skaber vi et inspirerende og støttende kreativt miljø, hvor vi sammen skriver, læser og laver spændende øvelser. Til slut samler vi vores fortællinger i en fælles udgivelse.

 

Jeg hedder Mathieu og er underviser på holdet. Med en baggrund som billedkunstner, musiker og filminstruktør arbejder jeg med historiefortælling på mange forskellige måder, herunder skønlitteratur.

 

Skriveholdet strækker sig over 13 uger, hvor vi mødes en gang om ugen i halvanden time. Her vil vi arbejde med at udvikle dine idéer, skabe karakterer og bygge verdenen omkring dine historier. Vi vil også dykke ned i poesiens verden og eksperimentere med forskellige stilarter og teknikker. Vi stiller spørgsmål som: Hvem er din hovedkarakter? Hvor kommer din inspiration fra? Hvad kan din karakter lide at lave? Og hvordan skriver man en stemning eller en følelse?

 

Du behøver ikke have læst mange bøger eller være ekspert i grammatik for at være med. Det vigtigste er, at du har lyst til at skrive og dele dine tanker. Det er ikke traditionel undervisning med pres for at præstere. I stedet skaber vi et trygt rum med plads til fordybelse og kreativ udforskning.

 

Workshoppen tilbyder blandt andet:

 

– Øvelser i at finde og udvikle inspiration

– Teknikker til at skabe levende og troværdige karakterer

– Guidede skrivesessioner med fokus på både prosa og poesi

– Individuel feedback og vejledning

– Mulighed for at skrive både på papir og computer (computere stilles til rådighed, hvis nødvendigt)

I efteråret 2024 har vi følgende hold:

TILMELDINGHVORNÅRHVEMHVORPLADSERPRISSTART/SLUTFERIE
TilmeldTorsdage kl. 16.00-17.30Børn fra 12 årKvisten, 2. salLedige pladser600 kr.5. september – 5. december17. oktober

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Børnekulturstedet på tlf. 3074 8427 eller på kontakt@bkultur.dk.