Ansatte

Ditte Marie Størner
Leder af Børnekulturstedet

Ditte er uddannet cand. mag. i Æstetik og Kultur og har ledet en række kultur- og kunstprojekter for børn, unge og voksne. På børnekulturstedet er Ditte ansvarlig for stedets ledelse, administration, kommunikation og kunstneriske profil. Hun er at finde på Børnekulturstedets kontor på 2. sal.

Christian Liljedahl
Underviser i teknik, mekanik og kunst

Christian har en ingeniør- og programmørbaggrund og er i dag teknologikunstner og skaber projekter, som blander naturvidenskab, elektronik og teknik sammen i den kreative verden.

Christian laver bl.a kunst- og teknologiværksted i Børnekulturstedet samt varetager en del af Børnekulturstedets skoleworkshops. I hele 2021 er han Huskunstner i HUSET 2450, hvor han inviterer børn og unge til at nørde i kunstinstallationer, tekniske systemer og alt muligt andet.

Se mere på christian.liljedahl.dk

Lise-Lotte Elley
Underviser i billedkunst

Lise-Lotte Elley er uddannet ved Skolen for Brugskunst og Design København, og har en alsidig produktion af kunst og et hav af spændende udstillinger bag sig.
Lise-Lotte er en af grundlæggerne af Børnekulturstedet, og har mange års erfaring med undervisning af børn.
Se mere på www.llelley.dk

Camilla Marienhof
Projektmedarbejder

Camilla er uddannet i devising som fysisk skuespiller, koreograf og instruktør på AHK – Amsterdam Hoogeschool voor de Kunsten (1998-2001).

Hun har undervist børn, unge og voksne i bevægelse, børneyoga, naturakrobatik og capoeira.

Ud over sin undervisning arbejder Camilla som skuespiller og skriver shows, som hun også selv optræder i.

Kim Jezus
Underviser i rytmik

Kim er musiker og uddannet rytmikpædagog i 1991 fra Institutet for Rytmik. Han har undervist på forskellige musikskoler, børnekulturhuse og familieskolen de sidste 25 år. Og så spiller han harmonika i Verdensstjernerne og en del andre orkestre.

Anna Rosa Hiort-Lorenzen

Underviser i Sy og Designværksted

Anna Rosa er uddannet fra Beklædningslinien på Danmarks Designskole og senere som lysdesigner fra Aalborg Universitet. Hun har haft sit eget tøjmærke indtil 2012 og har siden da, arbejdet med tekstile kunstinstallationer ofte i samarbejde med andre kunstnere. Hun har også designet kostumer for danseteater og performancekunst.

De seneste år har hun arbejdet mere og mere med formidling til børn og unge.

Debbie Kathrine Sørensen

Underviser i sy, design og genbrug mm.

Debbie blev uddannet multimediedesigner i 2012 og er nu godt igang med en professionsbachelor i tekstildesign, -håndværk og formidling med speciale indenfor kulturformidling. Hun har sideløbende arbejdet som pædagogmedhjælper indenfor specialområdet.

Debbie er særligt optaget af farver, på tekstil såvel som grafisk og på papir. Hun har specialiseret sig indenfor plantefarvning af tekstiler og garn og bruger generelt naturen som inspiration i hendes kreative virke.

De seneste år har Debbie ved flere lejligheder været med til at arrangere samt afholde workshop til børn og unge.

Mathieu Hansen
Underviser i tegneserie, skrivehold, mm.

Mathieu er uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2021 og arbejder både med filmkunst, musik, tekst, tegning og installation. Mathieu har mange års pædagogisk erfaring med børn i alderen 2-6 år og har derudover også en personlig historie i huset, hvor han som barn flittigt benyttede sig af Karens Minde Kulturhus.

På Børnekulturstedet underviser han i billedkunst og arbejder med historiefortælling og forskellige visuelle udtryk.

Tine Brix Davidsen
Underviser i teater

Tine er uddannet skuespiller, sanger og heltetræner og har undervist og optrådt for børn i mange år i kulturhuse, børnehaver, på teatre og i film.

På Børnekulturstedet underviser hun i teater.

Alma Katana Hoffmann Meier
Praktisk ungemedhjælper

Alma går i 8. klasse på Freinetskolen og er ansat til at passe og pleje Børnekulturstedets lokaler og lave forskelligt forefaldende arbejde.