Børnebiffen

Kortfilm for 3-5-årige i institutioner

Velkommen til en hyggelig formiddag med kortfilm for 3-5-årige. I samarbejde med Det Danske Filminstitut viser vi en lille pakke kortfilm af høj kvalitet. Visningen tager ca. 40 minutter i alt. Det er gratis at deltage, men man skal bestille plads – det gøres på tlf. 3074 8427 eller kontakt@bkultur.dk. 

Program for d. 30. november kl. 9.45:

Inch’ Allah
Instruktion: Martin Legrand
Et sted i ørkenen var der en mand. Han boede der. En dag kom der en lille pige. Hun slog sig ned hos manden. De to drak te, de talte, og de fortalte hinanden ting. Den lille pige fortalte om et sted, hun kendte med træer, blomster og en masse legende børn. Et sted manden ikke kendte. Inch’ Allah – om Gud vil det – fandt de dette sted sammen.
Frankrig 1996. 4 min.

Hr. Wilders stjerne
Instruktion: Peter Hausner, Søren Tomas
Fra tegnefilmserien Sallies historier får vi i Hr. Wilders stjerne historien om, at der findes en vej op til de smukke stjerner, hvor man kan plukke en enkelt og tage den med ned på jorden. Men stjerner hører til i himlen.
Danmark 1998. 7 min.

– Kalder Katrine!
Instruktion: Per Fly
Søren holder øje med Katrine. Gennem en kikkert. Hun er den nye nabopige. Hvordan får man kontakt, når man nu ikke rigtigt er stor nok til at kende spillereglerne? Jo, man tager en rød tøjelefant med en walkie- talkie i ryggen. Den placerer man, så Katrine finder den. Hun tror så henrykt, at hun har et talende tøjdyr. Men det er selvfølgelig Søren, der via sin nyttige tøjelefant snakker fra sin walkie-talkie på sikker afstand.
Danmark 1993. 19 min.