Børnebiffen

Kortfilm for 3-5-årige i institutioner

Velkommen til en hyggelig formiddag med kortfilm for 3-5-årige. I samarbejde med Det Danske Filminstitut viser vi en lille pakke kortfilm af høj kvalitet. Visningen tager ca. 40 minutter i alt. Det er gratis at deltage, men man skal bestille plads – det gøres på tlf. 3074 8427 eller kontakt@bkultur.dk. 

Program for d. 27. april kl. 9.30:

Den lille gris flyver
Instruktion: Alicja Jaworski
Tegnefilm om den lille gris, der drømmer om at kunne flyve. Den søger hjælp hos flere af de andre dyr, men ingen kan hjælpe den med at opfylde denne ret umulige drøm. Til gengæld kan de lære grisen andre nyttige tricks. Og da den lille gris kommer med pilotgrisen op i en flyvemaskine, kommer der for alvor luft under vingerne.
Sverige 2004. 10 min.

Rokketanden
Instruktion: Klaus Kjeldsen
”Far, jeg har fået min første rokketand. Den rokker, når jeg snakker”. ”Den gad ikke at falde ud, men havnede i risengrøden. Jeg har mindst tabt fem. Pludselig falder de ud”. ”Morfar kan tage sine tænder ud”. Små eksperter i rokketænder udtaler sig kyndigt i dette lille filmdigt, og tændernes skiften bliver til en smuk metafor for selve livets gang.
Danmark 1994. 5 min.

Hænderne op!
Instruktion: Morten Henriksen
Olivers far og mor har bestemt, at det er den stramme fru Brusse, der skal passe Oliver på seks år og Louise på to. Oliver vil meget hellere passes af den lækre 16-årige Josephine. Ved hjælp af en nødløgn aflyser han fru Brusse og er alene hjemme med lillesøster Louise. Men da Oliver smækker sig ude er gode råd dyre.
Danmark 1997. 22 min.