Vintermadskole

 

Varme supper, bål, krydret chai, pluk en høne eller steg en kanin.

Hele vinteren bliver der nu mulighed for at dykke ned i kulinariske eksperimenter sammen med dit barn på Børnekulturstedets vintermadskole.

Hver lørdag i vinterhalvåret tænder Børnekulturstedet nemlig op i bålet og køber ind til en ret, som I skal være med til at lave! Der er skiftende undervisere og temaer hver lørdag. Der vil altid være mindst én af Børnekulturstedet undervisere; Allan Rank Brunberg, Casper Breum, Lærke Johanne Kristensen eller Marie Gregersen til stede. Men nogen gange kommer der også en ny gæsteunderviser eller assistent.

Hvem: For børn i alle aldre og deres voksne.
Hvornår: Hver lørdag mellem kl. 11.00 og 13.00 fra lørdag d. 28. oktober til lørdag d. 17. marts 2018.
Hvor: Det foregår i Den Økologiske Have bag Børnenes Dyremark.
Pris: Det er gratis og uden tilmelding.