Lørdag d. 6. juli kl. 14.00:

The KutiMangoes

Børnejazzkoncert for alle aldre

The KutiMangoes er København og Burkina Faso i ét og samme orkester. De indvier børnene i deres helt egen blanding af afrobeat, eklektisk jazz, soul og blues i et legende mix, hvor musikerne skifter instrumenter fra sang til sang. The KutiMangoes er en energisk afrobeat bombe.

Med en sound, der trækker på både Fela Kuti og Charles Mingus forsøger de ikke at lyde som afrikanske musikere, men at blande kulturerne. Resultatet er en livsbekræftende, glædesspredende og grænsenedbrydende lyd, der sender folk på dansegulvet og hjem med bobler i fødderne.

Debutalbummet ”Afro-Fire” blev nomineret til 5 Danish Music Awards og vandt priserne for “Best World Music Album” og “Best World Music Track” og bragte bandet på turné i Europa, Afrika, Asien og Mellemøsten.

I 2016 udkom “Made in Africa”, som blev indspillet i Burkina Faso og Mali. Albummet blev nomineret til den prestigefyldte “Preis der Deutschen Schallplattenkritik” samt 2 DMA og bliver spillet flittigt verden over. Sangen “Tolma” fra albummet blev udvalgt som årets sang til børnenes U-landskalender 2017.

I skrivende stund arbejder bandet på deres tredje udgivelse, som udkommer i sensommeren 2019.

Her den meget smukke og rørende dokumentar fra bandets Kina- og Syd Korea-turné: https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=NNkWFT_tb0Q

Line-up:

  • Michael Blicher (saxofon og fløjte)
  • Gustav Rasmussen (trombone og guitar)
  • Aske Drasbæk (saxofon)
  • Johannes Buhl Andresen (fender rhodes og moog bass)
  • Casper Mikkelsen/Eddi Jarl (trommer)
  • Magnus Jochumsen (percussion)

Hvor: I Pavillonen på Karens Minde.
Hvornår: Lørdag d. 6. juli kl. 14.00.
For hvem: Koncerten er for børn og deres voksne.
Hvad koster det: Koncerten er gratis.

*****

Koncerten er en del af Copenhagen Jazzfestival.