LUS, LØG OG SOKKER

Workshop for familier med børn i alle aldre

LUS, LØG OG SOKKER

Saml familien og start efterårsferien med en familieworkshop, hvor vi arbejder med naturens egne farver og I hver især får mulighed for at farve et par bløde sokker. Farven skaber vi med sprøde løgskaller og tørrede lus, der gemmer på et væld af forskellige farver, hvis man kombinerer dem med lidt simpel kemi f.eks. med køkkenskabenes citron og natron. Du bestemmer selv om dine sokker skal have én eller flere farver, om de skal være ensfarvede eller måske bukkes og foldes, så de får deres helt eget unikke mønster?

Mens sokkerne ligger og suger farve til sig, maler vi videre med naturfarverne på papir, hvor vi skaber skønne malerier og undersøger videre, hvor mange nuancer vi kan skabe ud fra ganske få grundfarver.

Underviser er Debbie Kathrine Sørensen.

Man tilmelder en familie ad gangen, inden for rimelighedens grænser. Skriv i tilmeldingen, hvor mange børn og voksne samt alder på børnene. Det koster 300 kr. pr. familie.

TILMELDINGHVORNÅRHVEMHVORPLADSERPRIS
TilmeldD. 16. oktober kl. 11.00-14.00Familier med børn i alle aldreTrykværkstedet, 2. salLedige pladser300 kr. pr. familie

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte børnekulturstedet på kontakt@bkultur.dk.