Tirsdag d. 27. august kl. 16.00-18.00:

Ras Money

DJ-set for børn og voksne i alle aldre

Ras Money er DJ-aliaset for Rasmus Poulsen, der siden 2011 også har været kendt for sin egen musik under navnet Raske Penge.

Ras Money har arbejdet som DJ siden midten af 1990’erne, mest indenfor genrer som hiphop, rare grooves og frem for alt reggae. Som reggae DJ var Ras Money en central del af den dancehall bølge der skyllede fra klubben RubADub Sundays og udover Danmark i årene 2001 til 2007, og som kulminerede med Natasja og Bikstoks popularitet.

Ras Money er en alsidig DJ. Han spiller måske ikke det der ligger på den aktuelle Top 40, men han er kompetent indenfor genrer som soul, funk, disco, brasiliansk populærmusik fra 70erne (MPB), reggaeton, ragga-jungle, psykedelisk rock og folk fra 60/70erne, jazz, og som nævnt hiphop (særligt guldalder, men også nyere ting). På det seneste er han sågar begyndt at spille den moderne afro-swing genre fra især UK, Nigeria og DK. Og indenfor reggae gør han sig især i undergenrerne roots, digi, UK steppas, rocksteady og dancehall. Ras Money spiller fortrinsvis vinylplader, og han er ikke bleg for at bruge mikrofonen som en del af den musikalske fremførelse.

Han har DJet overalt i Danmark og desuden i Sverige, Norge, Island, Finland, Tyskland, UK, Skotland, Wales, Grækenland, USA, Brasilien, Tyrkiet og har udgivet et enkelt mixtape (sammen med DJ Static i 2004).

Hvor: På græsset ved Karens Minde.
Hvornår: Tirsdag d. 27. august kl. 16.00-18.00.
For hvem: Showet er for børn og voksne i alle aldre.
Hvad koster det: Det er gratis.

* * * * *

Showet er en del af Børnekulturfestivalen Kultur for en Tudse, som tilbyder koncerter, forestillinger og workshops for børn og familier i dagene d. 27.8.-30.8.2019.