D. 3. september 2017 kl. 12-17:

Svindel og humbug i Sydhavnen

Historisk gådejagt og markedsdag á la Sydhavnen i 30’erne

I forbindelse med Golden Days fejring af 850-året for København, undersøger og fejrer vi Sydhavnens historiske og aktuelle rolle som Københavns outsider. Sydhavnen har gennem alle tider tiltrukket både skurke, sigøjnere, arbejdere, modstandsfolk, kunstnere, sinker og alskens minoriteter.

Vi har lavet en historisk gådejagt, hvor man kan få lov at dykke ned i nogle af de historier, som har været med til at forme Sydhavnen. Gådejagten er tilrettelagt således, at man får udleveret et mystisk gåde-kit i informationen på Sydhavnens Bibliotek, hvorefter man går turen på egen hånd og i eget tempo. Turen er for alle, der kan læse. Mindre børn er velkomne i følge med en voksen. Turen er gratis og kan gås fra d. 3. – 16. september, hver dag kl. 8-20.

Vi skyder det hele i gang med en åbningsfest for børn og voksne søndag d. 3. september på Karens Minde. Her kan man lade sig henføre til stemningen á la 30’erne i Sydhavnen. Der vil være gøgl, madboder, gamle lege, ild, heste, hø, musik. Og så er der spændende premiere på spil i lotteriet. Så find din oldefars gamle kasket frem og medbring dit tøndebånd. Det hele foregår søndag d. 3. september kl. 12-17 i og omkring Pavillonen.

Gådejagten og markedsdagen er lavet af Sydhavnens Bibliotek, Karens Minde Kulturhus, Børnekulturstedet Karens Minde og Sydhavn Teater. Arrangementet er sponsoreret af Irma.

Arrangementet er den af Golden Days Festival København 850, som du kan få mere information om hos Golden Days Festival, på www.goldendays.dk og Instagram-profilen @golden.days.