D. 8. juli kl. 14.00-17.00

New Orleans folkefest for hele familien ft. Jazz Five & Soul Brass Band (US)

Koncerter for hele familien

Vi åbner jazz festivalen på Karens Minde med en kæmpe fest for hele familien, børn som voksne, i den reneste og mest soulede New Orleans stil. Fra de hjemlige himmelstrøg kommer Jazz Five – det mest funky og sved-swingende orkester, man kan opstøve herhjemme, og fra selveste New Orleans har orkestret Soul Brass Band meldt deres ankomst. Klar til at blæse taget af pavillonen og give alle en fest af en anden verden – eller i hvert fald som man gør det i New Orleans.

Der er gratis entré.

Arrangører: Børnekulturstedet & Karens Minde Kulturhus


Jazz Five (denne koncert er særligt for børn) // kl. 14.00
Jazz Five tager sit publikum til nutidens New Orleans og leverer et unikt show med funky 2nd line grooves, blues, shuffle og jazz’n’roll. Som en storswingende og sveddryppende festmaskine, inviterer Jazz Five lytteren med på en rejse til Mardi Gras i New Orleans, street brassband, intim jazzklub og søndags gospel i kirken. Bandet udstråler overvældende spilleglæde og leverer et show i topklasse.

Med to saxer i front, energisk rytmegruppe, stærkt overophedet blues piano og syngende trommeslager, giver Jazz Five alt de har med en indlevelse og overbevisning man sjældent ser. Publikum hives automatisk op af stolene og efterlader ikke tvivl om, hvor festen finder sted og hvem der er forgangsmænd.

Line-up:
Johan Bylling Lang: Altsax og baritonsax
Jeppe Zacho: Tenorsax
Jonas Starcke: Bas / vokal
Stefan Andersen: Trommer / vokal
Esben Hillig: Piano

Facebook: www.facebook.com/jazzfive


Soul Brass Band (US) // kl. 15.30
Soul Brass Band er intet mindre end ”the real deal”. Et vaskeægte brass band fløjet direkte ind fra New Orleans – og hvilket ét af slagsen.

Bag orkestret står perkussionist, vokalist, pianist og sangskriver Derrick “Smoker” Freeman, en veteran på musikscenen i New Orleans, og om sig har han samlet et ”all-star lineup” af de tungeste drenge fra Sydstatsbyen, hvis samlede meritter er så omfangsrigt, at det ville være for langt at liste op her. Sjældent har der været så meget musikalsk tyngde og talent samlet på én gang i pavillonen.

Stilen er traditionel New Orleans Brass Band stil blandet med en god portion klassisk, svedig soul.  Der er lagt i ovnen til en uforglemmelig og legendarisk aften i Sydhavnen…

Line-up:
Kevin Louis: Trompet
Leon “Kid Chocolate” Brown: Trompet
James Martin: Saxofon
Terrance Taplin: Trombone
Steve  “Tuba Steve” Glenn: Tuba / Sousafon
Michael Watson: Trompet
Aron Lambert: Trommer
Derrick “Smoker” Freeman: Perkussion mm.

Facebook: www.facebook.com/SoulBrassBandNola
Web: https://www.bandoffreeman.com/soul-brass-band