Oktober, november og december 2023

VANDVÆRKSTED

Aktiviteter på KulturHolmen for alle aldre

 

Kulturholmen er en plads, en byggetomt ved vandet på Teglholmen, hvor vi og andre laver kultur- og naturaktiviteter for børn og familier.

I vinteren 2023 (november til februar) laver vi aktiviteter om søndagen, når vejret tillader det. Hold øje med Facebook-gruppen “Kulturholmen” og kalenderen på kulturholmen.dk.

Dog er tre arrangementer fastlagt:

Tirsdag d. 31. oktober kl. 16.00-18.30: Halloween på KulturHolmen og Kirkeskibet

Søndag d. 19. november kl. 11.00-15.00: Snobrød mm.

Søndag d. 3. december kl. 14.30-17.00: Julearrangement med Kgs. Enghave Lokaludvalg. Der bliver julepyntsworkshop, æbleskiver, juletræstænding, fælles julesange og besøg af julemanden.

Aktiviteterne er for alle aldre , det er gratis at deltage og uden tilmelding – man dukker bare op på pladsen foran Kirkeskibet 2450, Topstykket 20, 2450 København SV.

*****

KulturHolmen er et initiativ, som Sydhavn Sogn og Børnekulturstedet Karens Minde er gået sammen om for at skabe mere kultur for børn og familier i de nye dele af Sydhavn. Der kommer løbende aktiviteter – og alle er velkomne til at byde ind!

Projektet er støttet af Friluftrådet, Sharing Copenhagen, Grundejerforeningen Sluseholmen Nord og Vesterbro Lokaludvalg.

         

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte børnekulturstedet på kontakt@bkultur.dk.