D. 27. august 2023 kl. 11.00-17.00

SYDHAVNENS LITTERATURFESTIVAL

Børneområde, oplæsninger, musik og debat for børn og voksne

Det er med stor glæde, at vi igen i år inviterer til Sydhavnens Litteraturfestival.

Sydhavnens Litteraturfestival er først og fremmest en hyldest til den nye og spændende litteratur, som udspringer i disse år. Men festivalen er også en legeplads for litteraturen – en katalysator, der giver litteraturen nye former, farver og toner.

Derfor vil festivalpladsen være en åben digtsamling, hvor forfatterspirer popper op, der vil være live performance og musik og ord smelter sammen – og så bliver der et eksperimenterende, litterært legeland for børn, hvor de kropsligt kan opleve litteraturens kreative åre: gå på opdagelse i uddøde ord, skabe deres eget alfabet og ikke mindst få afløb for deres indre poesi (eller trangen til at trykke på knapper) ved 100% analoge skrivemaskiner, som er opsat i området. Børneområdet er iscenesat af Annika Nilsson.

Oplev:

Liv Ea m. Naja-Marie Soulié Joakim Kruse Lykke Sebastian Nathan Kristin VegoMichael HolbekIda Frette m. Alexander HolmRasmus TheisenSabitha SöderholmLiveperformance med Lyden af Suget • Litterært legeland for børn af Annika Nilsson og meget mere

Læse mere om de enkelte kunstnere her.

Det hele foregår på Karens Minde-området d. 27. august kl. 11.00-17.00. Børneområdet er i Den Økologiske Have.
Det er gratis og for alle aldre.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte børnekulturstedet på kontakt@bkultur.dk.