D. 27. – 30. august 2024

KULTUR FOR EN TUDSE

Børnekulturfestival for alle aldre

I 2024 sætter vi i Kultur for en tudse fokus på alt det bedste fra tidligere år. Vi fejrer, at vi hvert år har en fantastisk kulturfestival for alle os lige her i Sydhavnen. Karens Minde aksen er åbnet og biblioteket er færdigrenoveret, så der er meget at fejre. Som en særlig gave til os alle, får vi i år besøg af DIG Danmarks Internationale Gadeteaterfestival som d. 29 spiller fem forestillinger med tre spændende teaterkompagnier fra hele verden. Det glæder vi os til! Og til resten af det store program.

D. 27. og d. 29. august afholdes Kultur for en tudse om eftermiddagen. Disse dage er især tilrettelagt for børn i KKFO’er og børnefamilier. Her kan I opleve koncerter for små og store børn, teater om at lave en frikadelle, danse K-pop, gå på skattejagt, bygge en kæphest eller snitte en lyd. D. 28. og d. 30. august afholdes Kultur for en tudse om formiddagen. Disse dage er særligt for de mindre børn og deres forældre og pædagoger. Start dagen med fællesdans, oplev teater, koncert, sanse-, tromme- og bevægelsesworkshops og prøv at lave land-art i naturen. Gå på opdagelse i programmet og find noget for jer.

Alle workshops, koncerter og forestillinger er gratis. Nogle tilbud kræver tilmelding på forhånd, det kan I se i programmet. Tilmelding sker på Sydhavnens Bibliotek tlf.: 3366 8410 / kulturforentudse@kff.kk.dk fra d. 14. august.

Når du ser solsikkemærket ud for en aktivitet, betyder det, at aktiviteten er velegnet for børn med særlige behov – f.eks. kørestolsbrugere, børn, der har brug for at trække sig mm. Kontakt os, hvis I vil vide mere om adgangsforhold eller andet.

Kultur for en tudse fik sit navn for mere end 30 år siden som en række kulturaktiviteter, der skulle sikre den sjældne grønbrogede tudses levesteder i Kgs. Enghave. Lige siden har denne lille tudse været vores logo og symbol – og I år fejrer vi den med manér.

Programmet opdateres løbende:

Har du spørgsmål til tilmelding kan du skrive til kulturforentudse@kff.kk.dk eller ringe til Sydhavnens Bibliotek på tlf. 3366 8410. Har du andre spørgsmål vedr. Kultur for en tudse, er du velkommen til at kontakte Børnekulturstedet på kontakt@bkultur.dk.