D. 29. august – 1. september 2023

KULTUR FOR EN TUDSE

Børnekulturfestival for alle aldre

I 2023 sætter vi i Kultur for en tudse fokus på arkitektur og børns brug af byen. Dels er København arkitekturhovedstad i 2023, dels er vores eget område omkring Karens Minde genåbnet i en helt ny udgave. Vi vil derfor undersøge områdets potentiale for børns leg, bevægelse og udforskning.

D. 29. og d. 31. august afholdes Kultur for en tudse om eftermiddagen. Disse dage er især tilrettelagt børn i KKFO’er og børnefamilier. Her kan I opleve koncerter for små og store børn, teater for de mindste, men også gå på skattejagt, bygge en kæphest og ride med den på bane eller bygge haver og hængekunst af naturmaterialer.

D. 30. august og d. 1. september afholdes Kultur for en tudse om
formiddagen. Disse dage er særligt for de mindre børn og deres forældre og pædagoger. Der er teater og koncert, sanse-, tromme- og bevægelsesworkshops, musik, tryk- og maleværksteder.

Alle aktiviteter, koncerter og forestillinger er gratis. Nogle aktiviteter kræver dog tilmelding på forhånd, dette kan ses i programmet.

Har du spørgsmål til tilmelding kan du skrive til kulturforentudse@kff.kk.dk eller ringe til Sydhavnens Bibliotek på tlf. 3366 8410. Har du andre spørgsmål vedr. Kultur for en tudse, er du velkommen til at kontakte Børnekulturstedet på kontakt@bkultur.dk.