D. 30. august – 2. september 2022

KULTUR FOR EN TUDSE

Børnekulturfestival for alle aldre

D. 31. august og d. 2. september afholdes Kultur for en tudse på Karens Minde om formiddagen. Disse dage er særligt for de mindre børn, fra de helt små op til ca. 8 år og deres forældre og pædagoger. Der er teater og koncert, sanseworkshop, trommeworkshops, musik og malerværksted.

D. 30. august og d. 1. september afholdes Kultur for en tudse på Tippen om eftermiddagen. Disse dage er især tilrettelagt børn i KKFO’er og børnefamilier. Her kan I opleve koncerter, fortælling og teaterforestillinger, men også selv være aktive med hulebygning, rollespil, danse til silent disco eller lave kunst af naturmaterialer til land-artværksted.

Torsdag d. 1. september er der aftenkoncert på Tippen. I den forbindelse er der mulighed for at forudbestille en picnickurv fra Karens Mindes café, som kan afhentes på Tippen, torsdag d. 1. september kl. 17.30. Picnickurven bestilles via linket i nedenstående program senest d. 31. august.

Alle aktiviteter, koncerter og forestillinger er gratis. Nogle af aktiviteterne kræver dog tilmelding på forhånd, dette kan ses i programmet.

Har du spørgsmål til tilmelding kan du skrive til kulturforentudse@kff.kk.dk eller ringe til Sydhavnens Bibliotek på tlf. 3366 8410. Har du andre spørgsmål vedr. Kultur for en tudse, er du velkommen til at kontakte Børnekulturstedet på kontakt@bkultur.dk.