TEGNESERIEv. Mathieu Hansen

Mandage kl. 16.00-17.30 for børn fra 9 år

Er du vild med at tegne? Elsker du at skabe fantastiske historier? Så er denne workshop lige noget for dig! Sammen tager vi på en spændende rejse fra idéfase og skitser til et fuldendt og farverigt tegneseriehæfte, som du kan tage med hjem. På workshoppen får du hjælp til at fortælle din helt egen historie i det format og i den stil, som du finder mest fascinerende. Måske bliver du mest inspireret af Marvel-universet, Anders And eller Manga – valget er dit!

 

Vi kommer til at arbejde på den klassiske måde med tegneserier ved at bruge pen og papir. Derudover vil vi eksperimentere med ecoline farver. Men lad dig ikke begrænse – alt er tilladt!

 

Undervejs vil vi udforske en masse forskellige visuelle fortællergreb. Har du for eksempel nogensinde spekuleret på, hvad fugleperspektiv er, eller hvad der sker i et close-up? Hvad med at tage dine karakterer på eventyr og få dem til at opleve spændende udfordringer?

 

Så kom og vær med til en tegneserie workshop, hvor vi sammen vil lære at fortælle historier i billeder og få vores hænder beskidte med blæk og farver, og skabe fantastiske tegneserier. Til sidst vil alle deltagerne få en trykt kopi af vores fælles tegneseriehæfte med hjem.

I efteråret 2024 har vi følgende hold:

TILMELDINGHVORNÅRHVEMHVORPLADSERPRISSTART/SLUTFERIE
TilmeldMandage kl. 16.00-17.30Børn fra 9 årKunstværkstedet, 2. salUdsolgt600 kr.2. september – 2. december14. oktober

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Børnekulturstedet på tlf. 3074 8427 eller på kontakt@bkultur.dk.